NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?

Tudományos háttér

Ők a kutatók, többen közülük most is élnek:

  • 1919: Dr. Frances Pottenger említi könyvében „Symtoms of Visceral Disease”. A nyersanyagok hatása az autonóm idegrendszer egyensúlyára.
  • 1930-as évek: Dr. Weston Price levonja könyvében „Nutrition And Physical Degeneration” a következtetést, hogy az elődeink táplálkozására való orientálódás a helyes táplálkozás
  • 1940-es évek: Dr. W. Sheldon bemutatja könyvében „Varieties of Human Physique” az ő típusfelosztását Ecto-, Endo-, és Mesomorf típusok.
  • 1950-es évek: Dr. Roger William a könyvében „Biochemical Individuality” bemutatja a különböző anyagcseretípusok meghatározásához szükséges metódusok fejlődését
  • 1960-as évek: Dr. George Watson publikálja „Nutrition And Your mind” könyvét, amiben elmagyarázza az általa kutatott összefüggéseket a pszichikai és a fizikai fejlődés, ill. a táplálkozás és az égetőrendszer között.
  • 1960-as évek: Dr. Emanuel Revici publikálja a könyvét „Research In Physiopathology As Basis Of Guided Chemotherapy”
  • 1965: Dr. Henry Bieler először mutatja be könyvében „Food Is Your Best Medicine” a különböző mirigytípusokat.
  • 1970-es évek: Dr. James D’Adamo bemutatja könyvében „One Man’s Food”, The D’Adamo Diet” a koncepcióját, az összefüggéseket vércsoport és a táplálkozás között.
  • 1970-es évek: Dr. Kelley volt az első, aki végre a 70-es évek közepén megalkotta a típusnak megfelelő táplálkozás rendszerét, amik nagyobb problémák nélkül praktikusan alkalmazhatók.
  • 1987-ben Dr. L. Wolcott leírja könyvében The Metabolic Typing Diet-ban, hogy kifejlesztett egy módszert az anyagcsere típusok meghatározására.

Kosár

Összesen $0.0

Megrendelés

Bezárás